Tarih: 08.06.2023 18:06

Çayırova’da meydana gelen bıçaklı kavga olayıyla ilgili Sistem Teknik fabrikasından düzeltme bülteni geldi

Çayırova Şekerpınar’da dün meydana gelen bir olayda iki fabrika çalışanının bıçakla kavga ettiği yönünde Anadolu Ajansı tarafından servis edilen haber bazı gazetelerde haberler yer almıştı.

Çayırova’da meydana gelen bıçaklı kavga olayıyla ilgili Sistem Teknik fabrikasından düzeltme bülteni geldi

Çayırova’da meydana gelen bıçaklı kavga olayıyla ilgili Sistem Teknik fabrikasından düzeltme bülteni geldi. Çayırova Şekerpınar’da dün meydana gelen bir olayda iki fabrika çalışanının bıçakla kavga ettiği yönünde Anadolu Ajansı tarafından servis edilen haber bazı gazetelerde haberler yer almıştı. Söz konusu olayla ilgili ismi zikredilen Sistem Teknik Fabrikası’ndan açıklama geldi. Söz konusu olayın kendileriyle ilgisi bulunmadığını, kavga eden şahısların bünyelerinde çalışmadığını açıklayan Sistem Teknik fabrikası, olayla ilgili şu bilgileri verdi: “7 Haziran tarihinde saat 16:50’de Güvenlik personelimiz tarafından fabrikamızın ön cephesine bakan yol üzerinde iki kişi arasında kavga olduğu yönünde bilgi aldık. Dışarı çıktığımızda karşı tarafımızdaki yol üzerinde iki kişinin kavga ettiğini görüp müdahalede bulunduk. Kavga edenlerden birinin yaralı olduğunu ve yerde yattığını gördüğümüzde sağlık ve emniyet birimine haber verdik. Yaklaşık on dakika sonra gelen sağlık ekibi tarafından yaralı şahıs hastaneye kaldırdı. Olay bundan ibaret olup, çekilen fotoğraflarda firma logomuzun bulunuyor olması ve şirket ismi geçmese dahi makine imalatı ibaresi bulunduğu için şirketimiz ile ilişkilendirilmiş olmasından mağduriyet yaşamaktayız.”denildi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.