Tarih: 04.07.2024 11:53 Güncelleme: 04.07.2024 11:56

Çayırova'da Konuşulurken, İzmit'te paylaşıldı

Çayırova Belediyesi Meclisi'nde Haziran ayında gündeme gelen havuz ücretleri ile ilgili konu Temmuz Ayında da devam etti.

Çayırova


Haziran Ayı Meclis Oturumu'nda İzmit Belediyesi'nin havuz ücretleri örnek gösterilerek Çayırova Belediyesi havuz ücretlerine yapılan revize CHP Grubu tarafından eleştirilere maruz kaldı. Haziran Ayında Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede ki havuz ücretlerinin İzmit Belediyesi Havuzlarına göre çok düşük miktarda olduğunu ifade etti. Ancak Temmuz Ayı meclisinde gündem dışı söz alan CHP Meclis Grup Sözcüsü Turan Ağaç, İzmit Belediyesi'nde havuzların ücretsiz olduğunu, İzmit Belediye Meclisi'nde havuz ücretlerine ilişkin bir karar alınmadığını söyledi. Çayırova Belediye Meclisi'nde bu konu üzerine tartışmaların yapıldığı esnada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kişisel sosyal medya sayfasından yüzme eğitimlerinin ücretsiz olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.
Çayırova Belediyesi'nde konuşulan konuya ilişkn aynı dakikalarda İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'in aynı konu da ki paylaşmı ilginç karşılandı.
Havuz mu ücretsiz, yüzme eğitimi mi ücretsiz, çocuklara ve kadınlara mı ücretsiz, yetişkinlere mi ücretli olduğu yönde netlik kazanmayan bu konu 9 Temmuz'da yapılacak 2. birleşimde de gündem dışı olarak konuşulacağı tahmin ediliyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.