ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.03.2024 12:57

Çayırova'da Kim Kazanacak? Net Olarak Yazıyorum... İşte Cevabı...

Adnan Ayvaz Yazdı....

Çayırova

11 Mart yani önümüzde ki pazartesi...
Çayırova Belediyespor, Süper Lig hedefinde sezonun en kritik maçına çıkacak...
Evet Ramazan Ayının ilk günü...
Evet maç nberedeyse iftar saatinde... Yani 20.00'da
Evet Ramazan ayının ilk günü herkes evinde ailesi ile oruç açmak, iftar yemeği yemek istiyor.
Ama "çalışmakta ibadettir"  dememiş mi peygamberimiz..
O akşam aslnlarımız sahada çalışacak... Teknik ekibimiz bençte çalışacak... Ben çalışacağım.. Yöneticilerimiz salonda çalışacak... Ama bir unsurun eksik olması tüm çalışmayı silip götürebilir. Taraftarımızın da sadece Çayırovalıların değil tüm bölge sporseverlerimizin salonda çalışması şart.
Bu bir fırsattır. Süper Lig ve arkası Avrupa Şampiyonaları olan bir hedefe hazır yapışmışken, hala bu ihtimal varken neden elimizden kuş misali uçup gitsin.
Evet Gziantepspor'u konuk ediyoruz. Son 3 maçta aldığımız sonuçların pek bir önemi yok. Önümüze bakmak şart. Kalan 7 maçta evimizde karşılaşma kaybetmemeliyiz. Gaziantepspor'u burada mağlup etmenin en büyük unsuru salonun dolması, taraftarların vereceği destek bize galibiyet getireceğinden kesinlikle eminim... İŞnanın son 3 maçın ikisini temsilcimiz neredeyse seyirci baskısıyla rakibe verdi. Sıra bizde. O baskıyı Çayırovalıların, bölge sporseverlerinin pazartesi akşamı oluşturması lazım. 
Oyuncularımızın inancı tam... Sadece onlara bi,r moral ve motivasyon omuzu atmamız gerekiyor.
Hiçbir oyuncu boş salonda oynamak istemez. Havası farklı olur...
Evet seçim dönemi, evet  Ramazan ayı, evet bir sürü sorun, sıkıntı var... Birilerinin "Biz neyin derdindeyiz, sen neyin kafasını yaşıyorsun" dediğini de tahmin ediyorum. Ama herşeye rağmen dananın kuyruğuna getirdiğimiz bu Süper Lig hedefindeki serüveni sürdürecek güzergahtan çıkmayalım...
Seyirci bu salonu doldurursa Çayırova'da kazanacak takım net olarak yazıyorum Çayırova Belediyespor Basket olacaktır...
Saygılarımla...


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.