Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 17.04.2023 21:21

Çayırova'da Karadeniz Fırtınası Esti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba Çayırova'da bir dizi temaslarda bulundu. Soba'ya Çayırova'da Belediye Başkan Yardımcısı kenan Tuzcu eşlik etti.

Çayırova

Trabzonlu Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ile Rizeli Milletvekili Adayı Hasan Soba başta Fatih Caddesi olmak üzere ilçenin birçok noktasında ki esnafı ziyaret etti. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlerin Türkiye açısından önemine dikkat çeken Hasan Soba ile başkan yardımcısı Kenan Tuzcu'nun samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. Tuzcu ve Soba'nın Çayırova'da ki esnaf ziyareti programında Ak parti İlçe Başkanı Servet Günay'da yer aldı. İlçe Başkanı Servet Günay, “Güçlü Türkiye Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz.  Milletvekili Adayımız Hasan Soba , Belediye Başkan Yrd. Kenan Tuzcu ve Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte,  Değerli Esnaflarımızı ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk, hayırlı işler diledik. İnandığımız Yolda yürümeye devam..”dedi. Vekil Adayı Hasan Soba iftarını Çayırova protokolü ile birlikte açtı.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Karadeniz Fırtınası

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.