Tarih: 01.06.2023 17:35 Güncelleme: 01.06.2023 17:38

Çayırova'da Haziran Meclisi Tamamlandı

Çayırova Belediyesi Haziran Ayı meclis Toplantısı Bünyamin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

Çayırova

 

28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin görüş ve temennilerini sunan parti grup sözcüleri aynı zamanda Türkiye Basketbol 1.Ligi'ne şampiyon olarak yükselen ÇESK takımınıda tebrik ettiler. Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi, "Madalya, kupa almak insanı gururlandırıyor. Ama bizim asıl hedefimiz ilçede ki gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sunmaktır." dedi.

IŞIK EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Halis Koç'un katılmadığı Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda CHP grup sözcülüğü görevini Salih Işık yürüttü. Salih Işık'ta ÇESK ile ilgili tebrik sözlerinde sporcu ve yönetimi kutladı. Seçimlere dair değerlendirmenin gergin bir hava ve kutuplaşmaya yöneltileceğini ifade ederek sözlerini kısa tuttu.

KOLO NENE HATUN'U UNUTMADI
İYİ Parti meclis Üyesi Deniz Kolo'da tüm parti grup sözcülerin dilek ve temennilerine katıldığını ilave olarak bugün ölüm yıldönümü olan Nene Hatun'u andı.

AKÇAY'DAN MENDERES CADDESİ PAZARI ÖNERGESİ

MHP Çayırova Meclis Üyesi Davut Akçay, daha önce faaliyette olan ancak önceki dönemde bu faaliyetine son verilen Menderes Caddesi üzerinde ki semt pazarının tekrar açılması yönünde önerge sundu. Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, trafik unusuru, caddenin yetersiz genişliği ve acil durumlarda caddenin kullanım sorunu nedeniyle pazarın kurulmasına sıcak bakmadığını ifade eden sözler kullandı. Ancak Belediye Başkanı Çiftçi, "Daha var olan bir pazar. Tekrar açılabilir. Üzerinde çalışılsın."dedi. MHP Belediye Meclis Üyesi Akçay, "Bu pazar Atatürk, Çayırova, Özgürlük gibi mahallerin yürüme mesafesindeydi. Kaldırılmasının ardından taze sebze meyve yiyemediklerini ifade eden vatandaşlar var. Yenimahalle pazarı bu noktaya yakın olsa da tam bir talebe yanıt vermiyor. Farklı bir günde Yeni Mhalle pazarının faaliyetide devam ettrilerek Menderes Caddesi'ne yada bu cadde üzerinde ki sokağa pazar kurulması şart."dedi. 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Haziran Meclisi Tamamlandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.