Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 19.10.2022 19:37

Çayırova'da Eniş'e Yoğun İlgi

Çayırova CHP İlçe Başkanı olarak görevi devrelamasının ardından ilçede ki her kesim Binali Eniş'e yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Çayırova

Çayırova'da faaliyetlerini sürdüren yöre dernek temsilcileri Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Eniş, "Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Binamıza tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyarette bulunarak bizleri onore eden;Sivas İl Dernek Başkanı Sn. Yunus Kale, Ordu İl Dernek Başkanı Sn. Ramazan Demir, Erzurum İl Dernek Başkanı Sn. Sinan Karadaş, Çankırı İl Dernek Başkanı Sn. Habip Köse, Kırşehir İl Dernek Başkanı Sn. Fatih Soylu, Karabük İl Dernek Başkanı Sn. Muharrem Köse, Sinop İl Dernek Başkanı Sn. Muammer Aydın ve Kastamonu İl Dernek Başkanı Sn. Erdal Önemli’ye çok teşekkür ederiz." dedi.


Anahtar Kelimeler: Çayırova' ' Yoğun

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.