Tarih: 01.10.2024 17:53

Çayırova'da Ekim Meclisinin İlk Bölümü Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Toplantının başında Belediye ve Meclis Başkanı Bünyamin Çiftçi gündem dışı konuşmalar için siyasi parti gruplarında yer bulan meclis üyelerine söz verdi. İlk sözü alan CHP Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Turan Ağaç oldu. Ağaç'ın konu başlıkları arasında halk ekmek satış noktalarının mahallelerdeki sayısı, sosyal tesislerde Çayırova'da yaşayan vatandaşların indirimli ödeme yapması, ihaleleri takip etme ortamının sağlanması, araç kiralamaları, tasarruf genelgesi yer aldı.

ÇİFTÇİ KONU BAŞLIKLARINA ILIMLI YAKLAŞTI
Halk ekmek satış noktalarının mahallerde ki sayıları ile ilgili bir çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Çiftçi, araç kiralamalarında lüks araçların yer almadığının altını çizdi. Ayrıca kiralama usulü ile araçların satın alınmasına ilişkin arada ki farkı da meclis üyeleri ile birlikte değerlendirdi. İhale takip etmekte sıkıntı çeken muhalefet meclis üyelerinin, rahat ve sorunsuz bir şekilde ihaleleri takip etmeleri için encümen toplantılarının konuları ile ihalelerin ayrılarak uygulanması konusunda da talimat verdi. Sosyal Tesislerde Çayırovalı vatandaşların indirimli ödeme yapmasına ilişkin konuya ise, "Çayırovalı bazı vatandaşların durumu iyi. İyi durumda olan vatandaşlarında dar gelirliler gibi indirimli avantajları kullanma talebi olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda ayırt edici özellikleri değerlendirerek bir çalışma yapabiliriz." dedi.

Toplantıda İYİ Parti Meclis Üyesi İlhami Bayrak'ta birçok detay konularda eleştirilerde bulundu. Meclis toplantısına ilişkin diğer haberlerimizi sitemizin DETAY HABERLER bölümünden okuyabilirsiniz...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —