Tarih: 27.05.2024 23:01 Güncelleme: 27.05.2024 23:13
Çayırova

Çayırova'da CHP'li Gençler Sokağa Döküldü

Çayırova Belediyesi'nin sosyal tesisler için uyguladığı zam oranlarını protesto eden CHP'li gençler ilçenin dört bir yanını proşür ve afişlerle donattı.

Gençlerin sosyal tesislerinde uygulanan yeni zamları protesto etmek amacıyla sokağa inerek direklerden duavarla kadar her yere protesto görselleri yapıştırdılar. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı yapılan protesto çalışmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi..

Çayırova Belediyesi CHP Grubu'nunda dahil olduğu muhalefetin karşı çıkmasına rağmen Sosyal tesislerde %100 / %125 oranlarında zam yaptı. Çayırova gibi sanayinin yoğun olduğu , İstanbul'a sınır olması bile Çayırova'da sosyal yaşam alanlarının kısıtlı olmasına engel olamamıştır. Denize kıyısı olmayan sosyal imkanlardan uzak , kent yaşantısından uzak Kocaelinin üvey evladı gibi davranışa maruz kalan Çayırovamızda son 5 yıl da faaliyet anlamında ortaya net ve faydalı bşr hizmet koymayan yerel yönetim şimdi de Çayırova halkının elinde adeta tek sosyal yaşam alanı gibi bulunan tesislerde yapmış olduğu zam oranıyla zaten dar boğazda olan emekliye , gençlere , kadınlara kısacası Çayırova halkına kapıları kapatmıştır. 2023 yılı tesislerin kar oranı 78 milyonu bulmuşken yerel yönetimin halka hizmet mi etmek yoksa tek derdi kar mı etmek olduğu sorusu akla gelmektedir. CHP Çayırova gençlik kolları olarak yerel yönetim anlayışının kar etmekten ziyade halka sunacağı imkanlar ve hizmetler ile daha güzel bir yaşam sunmasıdır diyoruz. Bu anlamıyla Susma Çayırova

Zamlar Geri alınsın diyoruz

Sesimize ses verin     

 

  


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.