ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.05.2023 12:52 Güncelleme: 07.05.2023 22:02

Çayırova'da Basketbol Karnavalı

Türkiye Basketbol 1:ligi'ne çıkmaya en büyük adaylardan biri olan Çayırova belediyespor Basketbol Takımı'nın maçlarına sporseverler sadece ilgi göstermiyor tribün şovlarıyla görsel bir çoşku oluşturuyorlar.

Çayırova

Ellerinde bayraklar, boyunlarında kaşkollar ile Çayırova Spor Salonu tribünlerinin yolunu tutan ilçe halkı verdikleri desteklede takımlarının galibiyette en önemli unsurunu oluşturuyorlar. Kadın, erkek, çocuk demeden salondaki yerlerini alan Çayırovalı  vatandaşlar, takımlarının galibiyeti ile de evlerine mutlu dönüyorlar. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ilçe halkının gerek basketbola gerekse ÇESK takımına olan ilgisinden memnun olduğunu her fırsatta dile getirirken, “Başarı önemli Takımımızın kazanması, şampiyon olması, üst liglere tırmanması güzel. Ama güzel ve önemli olan bir durumda ilçede ki ailelerin basketbola olan ilgileri.  Ailece güven ve heyecan içinde maçları takip etmeleri, haftasonlarını ilçede kendi salonlarında değerlendirmeleri, küfür ve kötü tezahürattan uzak kolkola maç izlemeleri de hedeflediğimiz bir konumda. İlçemizin basketbol branşında bu konuma gelmesi beni ayrıca sevindiriyor.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Basketbol Karnavalı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.