ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 17.12.2023 02:07

Çayırova'da Adaylar Belli Oldu

Adnan Ayvaz Yazdı...

Çayırova

Biliyorum... Siyaset ve siyasete bağlı olarak yerel seçim sürecinde zaman ilerledikçe artık cevabı beklenen soruya doğru yol alıyoruz. 14 adaylı Ak Parti'de, 3 Adaylı CHP'de ve diğer partilerde açıklanacak adayların hangi isimler olduğuna odaklanma finaline doğru zamanı eritiyoruz.
O günü bekliyoruz.
Ama beklerken de farklı etkinliklerle, farklı heyecanlarla ruhumuzu renklendirebiliriz. 
Bugün (pazar) 17.30'da Çayırova Kapalı Spor Salonu'nda Çayırova Belediy7espor-Ankaragücü basketbol maçı var.
Türkiye Basketbol Ligi'nde temsilcimiz bir üst lige çıkmak için pay off sıralamasında yer almak istiyor. Son 3 maçını kaybetmedi. Dörtte dört yapmak istiyor.
Zaten dışarısı kış kıyamet... Pikniğe gidilmez, sahilde gezilmez... Günü birlik bir haftasonu gezisi için de hava yine müsait değil...
Çayırova Spor Salonu sıcak...
Bu arada içinizide ısıtacak özel bir durum yaşanacak... 11 ilimizi derinden etkileyen asrın felaketi olarak adlandırdığımız deprem felaketinden sonra o illerimizde sosyal bir yaşama dönme mücadelesi veriliyor.
Yarın gelin bu mücadeleye katkı yapalım... 11 ilimizde ki çocuklar için bir hediye getirin salona gelirken.. Çorap olur, bere olur, kaşkol olur, eldiven olur... Ama çocuk bunlar. En çok oyuncağı severler. Salona gelen seyircilerin yanında getireceği oyuncaklar Türkiye Bakstebol Federasyonu tarafında deprem felaketinden etkilenen çocuklara yeniyıl hediyesi olarak verilecek.
Basketbol sevmiyoranız bile sırf bir çocuk sevindirmek için pahalı ucuz demeyin bir oyuncak yada kendinize göre seçeceğiniz bir hediye alıp gelin salona...
Hem temsilcimize destek verelim hem de deprem bölgesinde ki çocukaları sevindirelim...
Herkes birbirine hediye aldığı yeni yıl döneminde prefabriklerde, kış günü yeni yıl geçirecek çocukların içini ısıtalım...
Bende onlar için bir şey yaptım gönül rahatlığı ile ay sonunu bekleyelim...
Ay sonu da "Çayırova'da adaylar belli oldu" başlığı ile yine seçim atmosferinde terleyelim...
Ama önce çocuklar...
Saygılarımla...


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Adaylar Belli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.