ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 20.01.2023 17:19 Güncelleme: 20.01.2023 17:40

Çayırova Yarın Salonda Toplanacak

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde lider temsilcimiz yarına kendi taraftarlarının önünde Yalovaspor ile karşılaşacak. 18.00'da başayacak olan karşılaşmada Çayırova Belediyespor'un en büyük kozu taraftarı olacak.

Çayırova Yarın Salonda Toplanacak

Çözüm Ankara ve Üsküdar Belediyespor galkibiyetleri ile yeni bir seri yakalayan Çayırova Belediyespor ligin 10.haftasında Yalovaspor'u ağırlayacak. Ligin ikinci yarısının ilk maçı niteliği de taşıyan karşılaşma öncesinde temsilcimiz Koç Doğan Deniz nezaretinde tüm çalışmalarını tamamladı. Bu akşam gerçekleşecek maç toplantısının ardından istirahate çekilecek olan oyuncular ve teknik heyette tek hedef galibiyet serisini sürdürmek olacak. Sezonun ilk maçında karşı karşıya gelen iki takımdan kazanan taraf temsilcimiz Çayırova Belediyespor olmuştu. Temsilcimiz hem bu maçın rövanşını vermek istemiyor hem de ligde ki 9.galibiyetini kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. 

Cumartesi (yarın 18.00'da Çayırova Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmada Naim Özyeşilyurt temsilci olarak görev yapacak…

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Yarın Salonda Toplanacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.