ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 29.04.2023 02:22

Çayırova Üst Tura Çıktı

TBL 2 Temsilcimiz Çayırova Belediyespor, sahasında mağlup ettiği RİNO Seramikspor'u Ankara'da da mağlup ederek seride 2-0'ı Buldu. Temsişlcimiz bu sonuçla üst lige çıkma yolunda son 16 takım arasında yer aldı.

Çayırova Üst Tura Çıktı

Çayırova Spor Salonu'nda ki müsabakada olduğu gibi yine dirençli bir oyun ortaya koyan Rino Seramik,'e üst üste bulduğu 3 sayılarda yetmedi ve temsilcimiz karşısında ikinciş kez mağlup olarak tura veda etti. Çayırova Belediyespor Basket  özellikle Kutay, Can, Mustafa'nın bireysel sayı üretkenliğine, savundam da da bşarılı bir performans ortaya koyunca Ankara'da galibiyete ulaştı.  Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu'nun da protokol tribünden yer aldığı karşılaşmada, oyuncumuz Sebahattin'in çok sayıda fan taraftarları temsilcimize destek verdi. 

SAKİN BİR MAÇ OLDU

Çayırova'da oynanan karşılaşmada iki ekibin gerek saha içinde oyuncuları gerekse benclerdeki teknik adamlara hakemelere yönelik gerginlikleri bu karşılaşmada görülmedi Maçın başından sonuna kadar sakin ve centilmence bir karşılaşma ortaya koyan oyucnu ve teknik ekip grupları maç sonunda da  karşılıklı tebriklerle temsilcimiz yolcu etti. Temsilcimiz bir sonraki rakibini belirleyecek olan Konyaspor-Çorluspor serisinde Tekirdağ temsilcisi 1-0 önde. Bu serinin ikinci maçı 30 Nisan'da Konya'da oynanacak.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.