Tarih: 10.01.2023 21:38 Güncelleme: 10.01.2023 21:41

Çayırova Sporuna ÇELENK ATEŞİ

Mini futbol ateşini Çayırova'dan ateşleyen ve tüm bölgemizde elde ettiği başarılarla yayan Çelenk Metal Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelenk düzenlediği yemek programı ile sporun zişrve isimlerini bir araya getirdi.

Çayırova Sporuna ÇELENK ATEŞİ


Bayramoğlu Salman Et Restoran'da Erhan Çelenk evsahipliğinde düzenlenen programa Çayırovaspor'un efsane başkanı Vahdet Kılıç, Gebze İYİ Parti İlçe Başkanı Burak uluköylü, Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu, Artvinliler Dernek Başkanı ve Çayırovaspor Yöneticisi Ayhan Yılmaz, MHK Kurulu Üyesi Eski Hakem Ahmet Ünal, Çayırovaspor futbolcusu Mehmet ipek, Gümüşspor ailesi adına Hakan Memoğlu, Çayırovaspor Camiasının sevilen ve tecrübeli ismi Yusuf Yılmaz, Alter Turizm Bölge Müdürü İsmailSezgin, Darıca Türkelispor Teknik Direktörü Levent Hoca, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Hocası Birol Köksal, Darıca Türkelispor Futbolcusu Serdar Zengin katıldı.
Kralın Askerleri Çelenk Metalspor Koordinatörü Yalçın Beyaz ise evsahipliği ve gecenin organizasyon katkısıylaprograma imza attı.
Düzenlenen organizasyonda geçtiğimiz sezon Çayırova Belediyespor Basket Takımının şampiyonluğunda ve bu sezonki başarıda büyük emeği olan Belediye Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu ve Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan plaketle ödüllendirildi. Ayrıca gecenin anısına İYİ Parti gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü'ye adı yazılı bir forma hediye edildi. Çelenk Metal Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelenk davetlerine ilgi gösteren herkese teşekkür ederken spor dolu günler temennisinde bulundu.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Sporuna ÇELENK ATEŞİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.