ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 04.09.2024 14:13 Güncelleme: 04.09.2024 14:22
Çayırova Şampiyonluk Bekliyor

Çayırova Şampiyonluk Bekliyor

Türkiye Basketbol Ligi Temsilcimiz Çayırova Belediyespor'un yeni hocası Engin Gençoğlu hedefi şampiyonluk olarak belirledi, takımını Başkent'e götürdü.

Ankaragücü ve TED Koleji ile 2 hazırlık maçı yapmak üzere Başkent'e giden Çayırova Belediyespor Basket, özel maçlarda Çayırova'da  alamadığı galibiyetler adına şeytanın bacağını Ankara'da kırmak istiyor. Çayırova Spor Salonu'nda konuk ettiği Konya BSK ve Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarının boynunu büken Çayırova Belediyespor, Ankara'dan gelecek galibiyet haberleri ile hem moral kazanacak hem de özel maçta olsa yeni sezonun ilk galibiyetine imza atacak. Yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak belirleyen tecrübeli koç Engin Gençoğlu , “Derdim paramı alıp, bir şekilde sezonu tamamlamak değil. Çayırova halkına şampiyonluk sevinci yaşatmak için geldim.”  açıklamalarının ardından bölgemiz sporseverlerinde büyük bir beklenti oluştu. Bu beklentiler karşısında ümit yeşertmek isteyen bölgemiz sporseverleri Ankara'dan galibiyet haberleri bekliyor…


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.