Tarih: 27.01.2024 21:47 Güncelleme: 27.01.2024 21:54

Çayırova Şampiyonluğa Kilitlendi...2-0

Kuştepe Stadı'nda en yakın takipçilerinden Karamürselspor'u ağırlayan Çayırovaspor 9 kişi kaldığı maçta rakibini evine puansız gönderdi.

Çayırova Şampiyonluğa Kilitlendi...2-0

Süper Amatör Lig B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Çayırovaspor zorlu Karamürselspor engelini 2 golle aştı ve zirvede ki yerini kordu. İlk yarıda Kaleci Abdullah'ın kırmızı kart görerek soyunma odasına 10 kişi giren Çayırovaspor ikinci yarıda da çift sarıdan kırmızı kart gören Murat Çetinkaya takımını 9 kişi bıraktı. Tunahan Ergül'ün golüyle ilk yarıda öne geçen yeşil siyahlı temsilcimiz ikinci yarıda da ağları havalnadırarak 3 puanı hanesine yazdırdı.Çarşamba günü deplasmanda Arslabeyspor'a konuk olacak olan Çayırovaspor, soğuk havaya rağmen Kuştepe Stadı'nda güzel bir futbol ve mücadele öreneği gösterdi. 21 Haftasının sonuda lider Çayırovaspor 54 puana ulaşırken takipçisi Karamürselspor 42 puanda kaldı. Bugün evinde Barbaros Yalıspor'u 5 golle geçen Süper Amatör Lig B Grubu temsilcilerimizden Darıca Türkelispor lider Çayırovaspor'u 4 puan geriden takip etmeyi sürdürüyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.