ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 10.05.2023 00:59 Güncelleme: 10.05.2023 01:20

Çayırova Ölüyordu!

Geçtiğimiz haftasonu Çayırova'da misafirperverliğin en güzel örneklerni gören Çorlu Belediyespor, Çorlu'da oynanan maçta Çayırova Belediyespor oyuncularına, teknik ekibine az sayıda taraftarına maç sonunda saldırıda bulundu.

Çayırova Ölüyordu!

YAPMADIKLARI ÇİRKİNLİK KALMADI
Maç öncesi Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'a protokolde yer vermeyen Çorlu Belediyespor Yöneticileri aynı uygulamayı Çayırova Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan ve Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu'na da yaptılar. Maçın başından sonuna kadar çirkin tezahürat ve küfürlü sözlerle maçı geren Çorlu taraftarları, kazandıkları karşılaşma sonunda dahiş çirkinliklerini sürdürdüler.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
Karşılaşma esnasında sakatlanan Fatih Güraslan ve Mesut Kahraman'ın tedavisi için oyunu durduran Can Altıntığ'a maç sonunda ilk saldiran oyuncular yine onlar oldu. Hakemi uyararak acı çeken bu oyuncuların tedavi edilmesi için oyunun durdurulmasını sağlayan Can maç sonunda bu oyuncular tarafından aldırıya uğramasının ardından, "Çayırova tüm bu yaşananlara karşılık cuma günü Çorlu'yu Çayırova'da mağlup edecek ve şampiyon olacak."dedi.

YARDIMCI ANTRENÖRÜMÜZ ÖLÜMLE BURUN BURUNA KALDI

Çayırova Belediyespor Yardımcı Antrenörü Enes Akdilek taraftarlar tarafında sahaya atılan su şişesi yağmurundan nasibini çok sert aldı. Su şişelerin sahada ki Çayırovalı oyunculara atılmasının ardından acılar içinde yere yığılan Antrenör Enes Akdilek, baygınlık geçirdi. Sahaya giren sağlık görevlileri ilk müdahaleyi burada yapmasının ardından soyunma odasına taşıyarak tedavisini sürdürdüler. Büyük korku, üzüntü ve panik yaşanmasına neden olan Eees Akdilek'in baygınlık durumu, sağlık görevlilerin iyi haber vermesi ile derin bir nefes aldırdı.

KASKF BAŞKANI AYDIN ÇİLEDEN ÇIKTI
Maç sonu çirkin olayların çıkmasına neden olan Çorlu Belediyespor oyuncu ve taraftarları arasında kalan KASKF Başkanı Murat Aydın, temsilcimizin soyunma odasına alınması, az sayıda taraftarlarımızın güvenli şekilde kentten ayrılması için müdahelede bulundu. Salonun polis tarafından hızla boşaltılmamasına da tepki gösteren Aydın, temsilcimiz teknik ekibi ve oyuncularının yaralanma riski yaşnmaması adına olaylar arasında kaldı.

ÇAYIROVA'YA DA GELECEĞİZ
Çirkin saldırı ve sözlerinini bir türlü sonlandırmayan Çorlu ekibinin taraftarları, "Bekleyin Çayırova'ya da geleceğiz. " şeklinde ki sözleri ile yöneticilerimizi ve oyuncularımızı tahrik etme teşebbüsünde bulundular. 

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Ölüyordu!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.