Tarih: 01.11.2022 20:01

Çayırova Meclisi'nde Hamburger- Dondurma Gerginliği

Çayırova Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısında renkli bir o kadar da gergin anlar yaşandı...

Çayırova Meclisi

Çayırova Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısında renkli bir o kadar da gergin anlar yaşandı... Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Arıboğa kürsü konuşmasında, "CHP'nin Millet Bahçesi'ne önce evet oyu verdiğini ardından birilerinin etkisi altında kalarak oylarını  hayıra çevirdiklerini hatta mahkemeye verdiklerini ifade etti.
Meclis salonunda soğuk duş etkisi yaratan bu açıklamaların ardından CHP Meclis Üyeleri'nin Evet oylarını Hayıra çevirdikleri meclis kararları salonda ki meclis üyelerine dağıtıldı. Arıkboğa'nın açıklamasına cevap vermek üzere bir kez daha kürsüye gelen CHP Meclis Grup Sözcüsü Halis Koç daha önceki söylemlerini yineledi. "24 metrelik yolun 15 metreye düşürülmesine hayır dediklerini" söyledi. Koç, "Biz hiç kimseden talimat almayız. Kimsenin yönlendirmesiyle karar vermeyiz. Asıl talimat alan sizlersiniz" diyerek Ak partili Vekillerin, bakanların hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ Terör Örgütü Lideri Fettullah Gülen'le çekilmiş eski fotoğraflarını çantasından çıkararark salona gösterdi.

KOÇ'UN ÇANTASI GÜLDÜRDÜ


Halis Koç'un sürekli çantasından fotoğraf ve belge çıkarmasına Başkan Bünyamin Çiftçi, espiri yaparak "Artık o meşhur çantan rüyalarımıza giriyor Halis abi." deyince salon daki gerginlik yerini kahkaya bıraktı.
Çiftçi'nin bu espirisine kendisi de gülen Halis Koç bu arada meclis kararına ilişkin kağıdı Seyhan Dünmez'in de aldığını görünce ikili tartışma yaşandı. Koç, "Meclis karalarının kağıtlarını almıyordunuz, bunu niye aldınız? " dedi. Dünmez, "Amerikayı siz daha iyi bilirsiniz. Gidin siz hamburger yiyin.. Yediğiniz hamburgerin ve 8 saat ortalıkta görünmeyen liderinizin hesabını verin." dedi. Daha önce  Seyhan Dünmez'in Sosyal Tesislerde ki dondurma işletmeciliğinin sahibi olduğunu iddia ettiği ve Dünmez tarafından suç duyurusuna hedef olan Halis Koç bu söyleme, "Sen dondurmanın hesabını ver"dedi.


Belediye ve Meclis Başkanı Bünyamin Çiftçi bir kez daha araya girerek, "Halis beye çıkışta dondurma ısmarlayın, konu uzamasın..." diyerek bir espiri daha yaptı... Başkan Çiftçi gerginlik ve stres yaşanmaması adına büyük bir efor sarfederek Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın tamamlanmasında büyük rol oynadı.

 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.