Tarih: 07.12.2022 18:05 Güncelleme: 07.12.2022 18:24

Çayırova Kulüpler Birliği Başkent'te Çalıştı

Çayırova'nın spor Kenti kimliğine kavuşmasına yönelik çalışmalara Çayırova'da faaliyet gösteren spor kulüpleri de destek veriyor.

Çayırova Kulüpler Birliği Başkent

Futbol kulüplerinden oluşan Kulüpler Birliği Heyeti Başkent'e giderek bölge milletvekileriyle görüşmeler yaptı. Kulüplerin bölgede ki faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan heyet, ilçelerini çeşitli liglerde başarı ile temsil konumlarınıda aktardılar. Çayırova Belediyesi'nin kendilerine olan desteği de dile getiren heyet ilçenin spor kenti olma yolunda milletvekillerinde bu vizyona katkı yapması gerektiği yönünde taleplerini ilettiler.
Başkent Ankara'da bölge milletvekillerini ziyaret eden heyette  Çayırova Kulüpler Birliği Başkanı ve Şekerpınar Kulüp Başkanı  Muharrem Şen, Çayırova Belediyesi Spor Müdürü MuhammetNizamoğlu,Çayırova Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Fikret Bilici, Menderesspor Kulüp Başkanı Murat Babaoğlu, Çayırova G.B Kulüp Başkanı Muzzaffer Çetin yer aldılar.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.