Tarih: 29.10.2022 18:10

Çayırova Karamürsel'e Acımadı 87-71

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde özel karşılaşmalarına devam eden Çayırova Belediyespor BASKET, kendiş salonunda kentlisi Karamürselspor BASKET'i ağırladı. Temsilcimiz karşılaşmayı 87-71'lik skorla kazandı.

Çayırova Karamürsel

13 Kasım 2022 trarihinde ilk resmi maçına çıkacak olan Çayırova belediyespor Basketbol Takımı hazırlık maçlarına Karamürselspor ile devam etti. Temsilcimiz kentlisi karşısında oyun boyunca üstün bir performans gösterirken hakem kararları karşısında zaman zaman gergin anlar yaşadı. Maçı yöneten hakem triosunun kararlarına anlam getiremeyen Koç Metyin Gezginci dahi itirazlar sonrasında teknik faul aldı. Ancak hakemlerin anlamsız kararları ve rakip Karamürsel'in hırslı oyunu karşısında temsilcimiz maçı kazanmayı bildi. 87-71

KÖzel maçı izleyenler arasında Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı HAsan Akan,i Meclis Üyesi Muhsin Ateş, Çayıroıva Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu ve çok sayıda sporseverler tribünde yer aldı. İki takım sahaya "KADINA EL KALKMAZ" pankartı ile çıktı.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Karamürsel' Acımadı -

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.