Tarih: 27.10.2022 18:16

Çayırova İstanbul Büyükşehir'i Rahat Geçti

Bu sezon Türkiye 2. Basketbol Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Çayırova Belediyespor, özel maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 81-68 mağlup etti.

Çayırova İstanbul Büyükşehir

Karşılaşma boyunca Koç Metin Gezginci tedavisi devam eden Ali dışında elindeki tüm oyunculara sahada yer verirken, oyuncuların sahaya yansıttığı performans da üst düzeydeydi. Rakibine maç boyunca öne geçme şansı tanımayan Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı özellikle 3.periyotta Kutay'ın üçlükleri ile farkı 18 sayıya kadar çıkarttı. Biray ve Ermat'ın agresif savunması da rakibin gardını düşürürken Çağatay özellikle pota altında ürettiği sayılarla rakibinin oyun düzenini bozdu. Son periyotta gençlerle mücadele eden temsilcimiz yüne rakibinin yakalamsına izin vermedi ve karşılaşmayı farklı kazandı. 13 Kasım 2022 tarihinde Yalovaspor ile deplasmanda sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan temsilcimiz bu maça kadar 2 özel karşılaşma daha oynamayı planlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.