ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.03.2024 15:01

Çayırova İçin Kritik Hafta

Türkiye Basketbol Ligi Temsilcimiz Çayırova Belediyespor, kritik haftada Pizza Lazza Haremspor'u ağırlıyor. Temsilcimizin bu maçtan alacağı sonuç ligde ki kaderini yakından ilgilendiriyor.

Çayırova İçin Kritik Hafta

Play off hattında normal sezonu tamamlayarak Süper Lig'e çıkma mücadelesi vermek isteyen Çayırova Belediyespor Basket'in mağlubiyete tahammülü yok. Tüm takımların aralarındaki puanları neredeyse eşit şekilde sıralanırken, ÇESK sahasında ağırlayacağı Pizza Lazza Haremspor'u mağlup ederek yüzünü rakiplerinin oynayacağı maçlara çevirecek.  Çayırova Belediyespor sahasında seyirci avantajı ile çıkacağı maçı kazanarak puanını 45'e yükseltmek ve haftayı play off hattında kapatmak istiyor. Beklenmeyen bir mağlubiyette rakiplerinin kazanması ahlinde kendisi 11.sırada ve play off hattı dışında bulacak olan Çayırova belediyespor BASKET'in böyle bir olasılığı ortadan kaldırmak için maça 24 saat kala tüm hazırlıkları devam ediyor. Ercan Bayrak'ın sakatlığı halen devam ederken ekibimizde başka eksik yok. 4 maçta sadece 1 galibiyet alan son son İstanbul deplasmanında zirvenin ekibi sigortam.net'e mağlup olan Çayırova Belediyespor için yarınki maç adeta dirili,ş maçı olarak nitelendiriyor. Temsilcimizde yöneticiler, teknik ekip ve oyuncular bölge sporseverleri salona davet ederek destek beklediklerini belirttiler.


Anahtar Kelimeler: Çayırova Kritik Hafta

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.