Tarih: 20.06.2022 19:13
Çayırova Fatih Şampiyonluk Kutladı

Çayırova Fatih Şampiyonluk Kutladı

Sezonu şampiyonluk ipini göğüsleyerek kapatan Çayırova Fatihspor, siyaset, iş ve spor adamı İlhami Bayrak tarafından David People'da ağırlandı.

İlhami Bayrak düzenlenen şampiyonluk yemeğine ilişkin, "Çayırova’mızın en köklü klüplerinden  1453 Çayırova Fatih Spor Kulübü’nün Şampiyon Futbol takımını , Bölgemizin en nezih mekanlarından  DavidPeople de ağırladık. Çayırova’mıza bu başarıyı yaşatan  Başta Antrenörümüz Soydan Yavuz hocamıza, Takım kaptanımız Söğüt Erdi ye Hiç bir maddi karşılık beklemeden yürekleriyle oynayan tüm sporcularımıza Forma sponsorlarımız ERA Maske Erol Memiş ve Alpaslan Memiş beyler’e Külte Civata & Hırdavat Şevke Külte bey’e Esan Akü I Esan Battery ye Bayroxtoptan Ömer ve Hüseyin Bayrak bey’e Sezon boyunca ulaşım ,malzeme ,antrenör istihdamı desteği veren Çayırova Belediye’sine Teşekkür ederiz. Yeni faaliyete açtıkları nezih mekanlarında bizleri ağırlayanSerkan Esen veHikmet Aydar bey’lere şükranlarımızı sunuyoruz." paylaşımında bulundu...

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.