Spor

Spor Haberleri
Tarih: 19.05.2022 22:08

Çayırova Ezdi Geçti

Türkiye Basketbol 3.Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı İstanul deplasmanında rakibi Haznedar Dorukspor'u 92.102 mağlup etti.

Çayırova Ezdi Geçti

Sezonun en önemli karşılaşması Semt 77 Yalovaspor maçı öncesinde İstanbul Güngören Spor Kompleksi'nde Hazenedar Dorukspor'a konuk olan Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı raibini 10 sayı farkla mağlup ederek Çayırova'ya döndü.. 21 Mayıs'ta Çayırova Spor Salonu'nda rövanşı almak için Yalova temsilcisi ile karşılaşacak olan Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı bu önemli karşılaşma öncesinde İstanbul'da moral buldu. Semt Yalovaspor İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında 74-61 galip gelerek grupta lider olarak Çayırova'ya gelecek. Bir üst lige çıkmayı garantileyen Çayırova Belediyespor rakibinden hem rövanşı almak hem de sezonu lider olarak tamamlamak üzere son maçında seyicisininde desteğini alarak Yalova temsilcini ağırlayacak...


Anahtar Kelimeler: Çayırova Geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.