Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 19.01.2023 21:41

Çayırova CHP'den Yıldızlı Geçti

Milletvekili Aday Adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifasını açıklayan Harun Özgür Yıldızlı, Çayırova'daki yol arkadaşlarına teşekkür etmek üzere bu ilçeye geldi.

Çayırova CHP

Kocaeli Milletvekili Aday Adayı, Eski Kocaeli CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Çayırova'da ki ziyaret programı ve temasları üzerine yaptığı açıklamada, “Milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevimden istifam sonrasında yol arkadaşlarıma teşekkür etmek ve fikirlerini almak üzere bu akşam CHP Kocaeli ailesinin Çayırova'daki evindeydik. İlçe Başkanımız Binali Eniş'in nezdinde tüm yol arkadaşlarıma kıymetli görüşleri ve bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı'nı demokrasi ile taçlandırmaya çok az kaldı. Geliyor gelmekte olan...”ifadelerine yer verdi.  Evsahipliğini Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş'in yaptığı ziyaret programında CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın'da hazır bulundu.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova ' Yıldızlı Geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.