Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 21.08.2022 19:03

ÇAYIROVA CHP HAFTASONU FUL ÇEKTİ

Çayırova İlçe Başkanı Lütfü İlhan ilçe genelinde hareketli bir haftasonu programını hayata geçirerek partisine ivme kazandırdı.

ÇAYIROVA CHP HAFTASONU FUL ÇEKTİ

Haftasonu programları çerçevesinde Çayırova İlçe Başkanı Lütfü İlhan, İlçe Yöneticileri, KBB Meclis Üyesi Halis Koç, Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç ,Kadın Kolları Başkanı Fadıgül İlhan ve Yönetimi İle Birlikte Çam&Güneş Ailelerinin nikah törenlerine katılım sağladılar...Aynı heyet daha sonra abisinin vefatı dolayısıyla MHP Belediye Meclis Üyesi Davut Akçay’a taziye ziyaretinde bulunup başsağlığı diledi. Başkan İlhan aynı haftasonunda Yol Ören Köy Derneği Başkan Ulaş Özçelik ve Yöneticileri Mert Bilmez,Bora Bimez'i parti binasında ağırladı.  Ersin&Fatih Eniş’in bölgeye kazandırdıkları Dünyam Dönerin Açılışına İlçe Başkanı Lütfü İlhan, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın , KBB Meclis Üyesi Halis Koç,Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç ve Kadın Kolları Başkanı Fadigül İlhan ile birlikte katıldılar. Açılış kurdeleesini birlikte kesen heyet daha sonra planlanan programlara geçiş yaptı.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: ÇAYIROVA HAFTASONU ÇEKTİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.