Tarih: 03.08.2023 21:59 Güncelleme: 03.08.2023 22:08

Çayırova Cem Evi'nde Zirve Buluşma

Çayırova Cem Vakfı Abdal Musa Cem Evi tarafından düzenlenen aşure ve kurban lokması programına yoğun katılım oldu...

Çayırova Cem Evi

 

Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Çayırova Müftüsü İsmail Keskin, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, Çayırova Eski belediye Başkanı Şevki Demirci gibi isimlerin katıldığı programın evsahipliğini Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cem Evi Dedesi Mesut Yıldırım ve Cemevi Başkanı İbrahim Aras yaptı. Kocaeli CHP İl Başkanvekili Baran Aydın'da hem protokolün hem de evsahibi statüsünde yer alarak tüm konuklarla tek tek ilgilendi. Baran Aydın, daveti üzerine programa katılan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

SOHBETİN TADINA DOYAMADILAR

Dular ve yenilen yemeğin ardından protokol mensupları sohbet odasına geçerek çay eşliğinde sohbetler gerçekleştirdi. Zaman zaman duygu yoğunluğunda zaman zamanda mizahi bir çerçevede geçen sohbeti tamamlanması katılımcılar tarafından zor oldu. Kaymakam Ahmet Önal başka bir tarihte ceme de katılmak istediğini belirterek program hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova ' Zirve Buluşma

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.