ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 09.08.2024 17:06

Çayırova Belediyespor'un İlk Hafta Rakibi Kim Olacak?

Türkiye Basketbol Ligi'nde bölgemizi gururla temsil eden Çayırova Belediyespor BASKET, parkeye indi. Takımın en üst düzey sorumlusu Aydın Turan yeni sezon öncsinde takımın durumunu değerlendirdi.

Çayırova Belediyespor

Geçtiğimiz haftasonu ÇESK'in  kendi tesislerinde antrenmanlara başladığını belirten Turan, 14 Eylül'de başlayacak olan lig öncesinde fikstürün 20 Ağustos'ta çekileceğini de ifade etti. İlk hafta rakibimizin 20 Ağustos'ta belli olacağı yeni sezon öncesi Aydın Turan, " Çayırova ve tüm bölgemizi hatta ilimizi Türkiye Basketbol Ligi'nde başarı ile temsil edecek bir takım kurgusu oluşturmak adına çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Transferin son gününe kadar teknik ekibimizin de belirleyeceği noktalara takviyemizi yapacağız. Mütevazi bir ekonomi bütçesi belirlesekte, mücadele eden, sporseverlerin keyifle ve heyecanla izleyeceği bir takım oluşturma gayretindeyiz. 14 Eylül'e kadar çalışmalarımızı sürdürüp, lige en hazır şekilde start vereceğiz."dedi.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMANLA HAZIRLANIYORUZ
Çayırova Belediyespor BASKET takımının belediyede ki en üst düzey sorumlusu olan Aydın Turan hazırlık programı ile ilgili de bilgi aktarımında bulundu. Antrenman programını önümüzde ki hafta çift antrenman olarak planladığını belirten Turan, "Çalışmalarımız fizik kondüsyon yüklemeleri ile bazı günler fitnes salonunda ve atletizm mekan ortamında gerçekleşecek. Akşam seanslarında ise daha çok salonda teknik ve taktik amaçlı çalışmalar planlandı. Hocamız nezaretinde sürecek çalışmalar, sezon hazırlıkları 2.etap bölümüne kadar bu şekilde sürecek."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.