ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 08.09.2024 11:54

Çayırova Belediyespor ve Başkan Çiftçi'den Açıklama

Vefat haberi ile ülkeyi yasa boğan İlkan Karaman'ın son formasını giydiği Çayırova Belediyespor ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'den açıklama geldi.

Çayırova Belediyespor ve Başkan Çiftçi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Geçtiğimiz sezon basketbol takımımızda oynayan milli basketbolcularımızdan İlkan Karaman’ın Muğla Datça’da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin…” ifadeleri ile üzüntüsünü dile getirken Çayırova Belediyespor Yönetimi de , “Geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan, türk basketbolunun yetiştirdiği önemli oyunculardan olan İlkan Karaman’ı geçirdiği bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk basketbol camiasına baş sağlığı diliyoruz.”  şeklinde bir açıklama yaptı…


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.