ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 22.01.2023 11:18 Güncelleme: 22.01.2023 11:37

Çayırova Belediyespor Transfere Doymuyor

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden Çayırova Belediyespor şimdiden final müsabakaları için takviye çalışmalarına başladı.

Çayırova Belediyespor Transfere Doymuyor

TBL 2.Ligi'nde liderliğini sürdüren ve finaller yolunda önemli bir başarı elde eden Çayırova Belediyespor, bu güzerghataki müsabakalar için şimdiden takviye butonuna bastı.  1983 doğumlu 2.06 boyunda ki uzun forvet Galatasaray, Beşiktaş, Banvit, Türk Telekom, Darüşafaka, Konyaspor ve Ormanspor formaları giydi. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Eurolig kariyerlerine sahip olan Cevher Özer için Çayırova Belediyespor'un menajerlkeri Ömer Özcan ve Okan Gençoğlu girişimlerini sürdürüyor.  Profesyonel sporcu piyasasının en önemli takipçisi transfermarkt Cevher Özer için 3.1 Milyon Tl değer gösterirken Can Altıntığ'ın ardından Çayırova Belediyespor'un bu değerde bir oyuncu transferini nasıl değerlendireceği merak ediliyor. Cevher Özer Basketbol Süper Ligi'nde OGM Ormanspor, Empera Halı Gaziantep Basketbol maçında triple double yaparak bu kategoride tarihe geçen ikinci Türk Oyuncu olarak adını tarihe yazdırmıştı. Şimdi yüzler ÇESK Menajerleri Özcan ve Gençoğlu'na çevrildi kendilerinden transferle ilgili son durum açıklaması bekleniliyor…ÇESK Cevher Özer transferini bitirdiğinde Kadir Çipa, Ali Tuncer ve Mustafa Kırcalı ile 4 uzunu elinde tutmuş olacak… Ayrıca Cevher Özer, Çayırova Belediyespor'un oyuncu kadrosunun neredeyse tamamının bağlı olduğu İST Menajerlik Sahibi Ege Taşpınar dışında 1x1 Sport Menajerliğin sahibi Murat Didin ile çalışan isim olarak ayrı bir yeri olacak… 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.