Tarih: 29.09.2024 21:19

Çayırova Belediyespor İstanbul'dan Kazanarak Döndü

Facebook Twitter Linked-in

 

Ligin en bütçeli takımları arasında üst sıralarda yer alan Trabzonspor'u geçen hafta deplasmanda mağlup etmeyi başaran Haremspor, bu moralle temsilcimiz Çayırova Belediyespor'u Beylikdüzü Spor Salonu'nda ağırladı. Çayırova Belediyespor ise geçen hafta Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde Esenler Erokspor mağlubiyetini telafi etmek için Haremspor'a konuk oldu.

TUTUK BAŞLADIK

Haremspor karşılaşmaya daha istekli başlayan taraf olurken, Nathanıel Johnson ve Kerem'in üst üste bulduğu sayılarla skor üstünlüğü evsahibi takım lehine ilk çeyrekte devam etti. Cihat ve Mert'in üçlük atışlarıyla fark çift haneli sayılara kadar yükselse de Diante'nin serbest atışlarda yüzde yüz isabeti ve Koray'ın ikinci yarıda ki ürettiği sayılarla fark 3 sayıya kadar düştü ve Haremspor 39-36 soyunma odasına önde girdi.

TRAYLOR BENDE VARIM DEDİ

3.çeyrekte Diante'nin bence çekilmesiyle rakip Haremspor sayı üretmeye devam ederken temsilcimiz ÇESK, maça tutunmaya çalıştı. Bu bölümün ortalarında temsilcimizde Traylor gerek savunma ribauntlarında gerekse pota altında sayı üretmekte en aktif isim haline dönüşürken bu hareketliliğini smaçlarla süsledi. Oyun üstünlüğünün yanında rakibin sert savunmasına sert bir oyun anlayışı ile karşılık veren ÇESK 3 çeyreği 60-58 geride tamamladı.

RAKİP DİRENCİNİ KIRDIK

Haremspor'un maça başladığı dakikalardaki hareketliliği, 3 sayılarda ki isabet başarısı ve sert savunma anlayışı son periyotta aynı oranda başarıya ulaşmayınca ipleri ÇESK eline aldı. Traylor'un 3.çeyrekte başlayan performansı son çeyrekte de etkisini sürdürünce Çayırova Belediyesi, müsabakadan 72-75 galip ayrıldı. Ligde 2 galibiyet ve 1 mağlubiyete imza atan ÇESK 5 puanla 4.sırada haftayı tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —