ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 19.11.2022 20:16 Güncelleme: 19.11.2022 20:54

Çayırova Belediyespor Bildiğiniz Gibi...

Çayırova Belediyespor Basket bu sezon seyirciyle buluştuğu karşılaşmada İstanbul Temsilcisini eliboş gönderdi. Temsilcimiz rakibini 881-71'lik skorla mağlup etti.

Çayırova Belediyespor Bildiğiniz Gibi...

Çayırova Belediye Başkanı Bünmyamin Çiftçi'ninde takip ettiği karşılaşmada Çayırova Belediyespor BASKET bu sezon ilk kez kendi salonunda kendi seyircisi önünde bir lig maçına çıktı. Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde ilk hafta Yalovaspor'u deviren temsilcimiz kendi salonu ve kendi seyircisi önünde Teşvikiyespor'u ağırladı

İLK YARI RAHAT GEÇTİ
Karşılaşmanın başınd oyun ve skor üstünlüğünü eline geçiren basketbol temsilcimiz ilk periyotu 23-11 önde kapattı. Özellikle Kaptan Serhat'ın hücuma hızlı geçişleri, 3'lük şutu, Mustafa Kırcalı'nın savunma ve ofanstaki ribaunt üstünlüğü bu periyotta etkili oldu. İkinci periyotta rakip biraz daha oyuna denge getirme mücadelesi verse de temsilcimizin üstünlüğüne ilk yarıda boyun eğmek zorunda kaldı. 2.periyotta 23 sayı üreten temsilcimize karşılık 24 sayı üreten Teşvikiyespor devre arası soyunma odasına 46-35 geride girdi.

3.PERİYOTTA RAKİP ÜMİTLENDİ AMA...
2.periyottaki sayı üstünlüğünün ümidi ile 3.periyota iyi bir başlangıç yapan İstanbul ekibi skoru 58-56 beraberliğe kadar taşıdı. Ancak Koç Metin Gezginci ve Enes Akdilek'in müdahalleri ile yine üstünlüğü ele geçiren temsilcimiz final periyotuna 62-54 üstünlükle geçiş yaptı.. Son periyotta Kutay, Biray, Kaptan Serhat ekstra performanslarıyla galibiyetin gelmesinde etkili oldu ve Çayırova belediyespor 88-71'lik skorla ikinci haftayıda galibiyetle tamamladı.

MURAT AYDIN'DA MAÇI İZLEDİ
Çayırovalı sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musrat Aydın,  İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu birlikte izlediler. Temsilcimiz önümüzdeki hafta Aydın Temsilcisi Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Belediyespor Bildiğiniz ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.