ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 17.02.2024 21:39 Güncelleme: 17.02.2024 21:49

Çayırova Belediyespor Balıkesir'de

Türkiye Basketbol Ligi'nde Süper Lig hedefini sürdüren Çayırova Belediyespor zorlu Balıkesir deplasmanına sakat ve ve hasta oyuncularıyla geldi.

Çayırova Belediyespor Balıkesir

Çayırova Kapalı Spor Salonu'ndan saat 14.00'da yola çıkan ve 17.30'da Balekesir Kurtdereli Spor Salonu'na ulaşan Çayırova Belediyespor, maçın son rötuşlarını tamamladı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ardından Balıkesir Ramada Otel'e geçen ve akşam yemeğini yiyen temsilcimiz daha sonra istirahat etmek üzere odalarına çekildi. Odalarında maç saatini bekleyen temsilcimizde Diante Watkins ve Phil Greenıv gibi iki silahımızın yanısıra Enes ve Alp'inde sakatlıkları devam ediyor. OGM Ormanspor maçında hava topunda dengesiz bir şekilde önce rakibinin arından parkeye düşen Ercan Bayrak'ta belinde oluşan kırıklar nedeniyle yarın ki maçta formasından uzak kalacak. Tüm hastalık ve sakatlıklara rağmen moralli bir son antrenman yaşayan teknik ekibimiz ve oyuncu grubumuzu maç saatini beklemeye koyuldu. Ligde son sırada bulunan evsahibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, bu maçı kazanarak ligde kalma ümidini tekrar canlandırmak istiyor. Play off hattından uzaklaşmak istemeyen temsilcimiz Çayırova Belediyespor yarın saat 17.30'da oynanacak karşılaşmayı kazanarak hem rövançı almak hem de hedefine bir adım daha yaklaşmak için Çayırova'ya sevinerek dönmek istiyor.


Anahtar Kelimeler: Çayırova Belediyespor Balıkesir'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.