Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 04.04.2023 00:10 Güncelleme: 04.04.2023 00:18

Çayırova Belediyesi İftarda buluştu

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen programda Belediye personeli ve aileleri ile iftarda bir araya geldi.

Çayırova Belediyesi İftarda buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, programa gelen tüm personelin masalarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup, Ramazan ayını tebrik etti.

İftardan önce Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Belediye Başkanı Çiftçi selamlama konuşmasında ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirterek Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle ramazan ayını buruk ve kederli bir şekilde karşıladıklarını asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Çayırova Belediyesi olarak deprem haberini alır almaz deprem bölgesinin yardımına koştuklarını dile getiren Başkan Çiftçi “Çayırova Belediyesi'nin arama kurtarma ve diğer ekipleri  hakikaten tarih yazabilecek çalışmalara imza attı. Başta  bu bölgede görev yapan arkadaşlarımız ve tüm personellerimiz büyük fedakarlıkla çalıştı. Biz şartlar ağır olmasına rağmen devletimiz ve hayırsever vatandaşlarımız birlik, beraberlik, devlet- millet dayanışması içerisinde büyük bir iş  başarıldı.Halen ekiplerimiz bu bölgede Ramazan ayı çalışamalrı yapıyor. İftar ve sahurda sıcak yemek dağıtımları ve belediyecilikle ilgili tüm çalışmaları sürdürüyor. "dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Belediyesi İftarda buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.