Tarih: 27.02.2023 20:40

Çayırova Belediyesi Defne'den Kahramanmaraş'a Geçti

Hatay'ın Defne ilçesinde yaşam alanı oluşturan Çayırova Belediyesi, Başkan Çiftçi'ninde bölgeye gelmesi ile Kahramanmaraş'ta çalışmaya başladı.

Çayırova Belediyesi Defne

10 ilimizi etkisi altına alan asrın deprem felaketinin ardından bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına ilk günden itibaren devam eden Çayırova Belediyesi Defne'den sonra Kahramanmaraş'ta da faali,yetlerini sürdürüyor. Defne'de çöp toplamadan, tuvalet ve banyo ihtiyaçlarını giderecek konteyner konuşlandırması, depremzedelerin konaklama ihtiyacını gideren yaşam alanlarından sıcak yemek ve kumanya dağıtımına kadar bir çok çalışmayı Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu nezaretinde sürdüren Çayırova Belkediyesi Ekiplerine bugün Belediye Başkanı Bümnyamin Çiftçi'de katıldı.  Başkan Çiftçi, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın koordinasyonunda hasar tespit çalışması yapan personelimizle bir araya geldi ve kolaylıklar diledi. Çalışma arkadaşları ile kısa bir toplantı yapan Başkan Çiftçi ve beraberinde Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Koordinatör Vali olarak  Kahramanmaraş’ta yaraları sarmak üzere görev yapan  Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz'u ziyaret ederek, Hatay Defne’de gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.