Tarih: 12.09.2024 16:39
Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcıları Güncellendi

Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcıları Güncellendi

Çayırova Belediyesi resmi internet sitesinde Belediye Başkan Yardımcıların son şekli değişen ve son atanan isimlerin ardından güncellendi.

Sadettin Arıkboğa

1966 yılında Bolu Göynük'te doğdu. 1990 Yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra uzun yıllar Gebze'de serbest avukatlık yaptı. Serbest avukatlık yaparken Gebze, Darıca ve Çayırova Belediyelerinin zaman zaman avukatlık ve hukuk danışmanlıklarını yaptı. 1991 yılından bu yana yaptığı avukatlık mesleğinde önemli davalar üstlendi. Çayırova'nın ilçe olmasından sonra Çayırova'da AK Parti Kurucu İlçe Yönetimi'nde başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 31 Mart 2019 ve 31 Mart2024 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti'den Çayırova Belediyesi belediye meclis üyeliğine seçildi. Av. Sadettin Arıkboğa aynı zamanda Çayırova Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yapmaktadır.

 

Ercan Aslan

Aslen Sinop’lu olup 1964 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Kartal Ticaret Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünü tamamladı. 1980 yılından itibaren Çayırova’da ikamet etmektedir. 2004 yılından bu yana kendi kurdukları şirkette yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. 1996 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova Mahalle Teşkilatında muhasip olarak aktif siyasete başladı. 1997 yılında Çayırova mahalle başkanlığı, uzun süre Gebze İlçe yöneticiliği ve ilçe başkan yardımcılığı yaptı. MHP Çayırova kurucu ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Halen Tüm Kobi Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( TÜKOSİAD) ve Kocaeli Sinop Dernek Federasyonunda (KOSİDEF) genel başkan yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Partiden Çayırova Belediyesi belediye meclis üyeliğine seçildi. Aynı zamanda Çayırova Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Olcay Yücel

1976 yılı Eskişehir’de doğdu 1998’de Kara Harp Okulu’ndan Sistem Mühendisi olarak mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetlerinde Jandarma Subay olarak çeşitli kademe ve görevlerinde başarı ile görev yaptı. 2006-2014 arasında Pendik Belediyesi Zabıta Müdürü, Bilgi İşlem Müdürü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü 2014-2024 arasında Tuzla Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü ve Zabıta Müdürü olarak görev yaptı. Entergre Kalite Yönetim Sistemi, ISO 9001:2000, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001, EFQM, Proseslerin Belirlenmesi, Stratejik Plan, Performans Programı, Performans Yönetimi ve Ölçümü, Uluslararası Proje ve Alan Uygulaması, Personel Kariyer Planı, IP Santral ve Güvenlik Kamera Sistemleri, Akıllı Kart Yönetim Sistemi, Kurum Otomasyonun Kurulması, EBYS ve Dijital Arşiv çalışmalarında aktif rol aldı. İSMEP (İstanbul Sismik Riskin Azaltılması Projesi), İstihdam Garantili Silahlı / Silahsız Sertifikalı Güvenlik Elemanı Yetiştirme, Pendik E-Kalkınma Platformunun Geliştirilmesi ve Mobil Belediyecilik Uygulamaları, Occupational Competence Profile for Thermal Care Agents through ECVET in European Tourism başlıklarındaki 4 Avrupa Birliği ve Kalkınma Ajansı Projelerini Proje Koordinatörü olarak başarıyla tamamladı. Marmara Üniversitesi Sürdürülebilir Büyüme ve Kalite Yönetimi Bilim Dalı’nda Yüksek Lisansını tamamladı. Mutlu bir evliği ve 3 çocuğu bulunmaktadır. 2024 Mayıs ayı itibarı ile Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcılığı olarak görevini sürdürmektedir. “Kalite mükemmellik hedefindeki bir yolculuktur ve mükemmelliğin de sınırları yoktur”

 

Akın Erkan

1976 yılında Gebze'de doğdu. 2000 yılında Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2001 - 2002 yıllarında Tatvan Askerlik Dairesi İnşaat Subayı olarak askerliğini tamamladı. 2002 - 2015 yılları arasında özel sektörde çalışarak bir çok özel ve kamu binası inşaatı projelerinde, şantiye şefi ve proje yöneticisi olarak görev aldı. 2015 yılından itibaren Darıca Belediyesi'nde İnşaat Mühendisi olarak çalışmaya başlayıp, 2019 - 2020 yılları arası şantiye şefi, 2020 - 2024 yılları arasında Fen İşleri Müdürü olarak kamuda çalışma hayatına devam etti. Ağustos 2024'ten itibaren Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.