ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 19.03.2023 10:48 Güncelleme: 19.03.2023 10:59

Çayırova Basketbolu Sevdi

Üst üste gelen başarıların ardından Çayırovalı Sporseverlerin Çayırova Belediyespor Basket Takımına ve basketbola olan ilgileri her geçen gün artıyor.

Çayırova Basketbolu Sevdi

Yerel ligden, bölgesel lige son olarak Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde  gelen başarılar gerek Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı'na gerekse salon sporlarına olan ilgiyi artırıyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin sadece destek vermekle kalmayıp takımın aldığı sonuçlarla hem heyecan yaşaması hem de gurur duyması başarının sürekliliğini de sağladı. Son oynadığı D.K Gaziantepspor sadece müsabaka ve rekabetin dışında sosyal ve insani açıdan da sporun birleştiriciliği ve dostluk duyguları öne çıktı. Yaşanan deprem felaketi sonrası tüm imkanlarını rakibi için seferber eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu branşın Türkiye'de ki en büyük yöneticileri olan federasyon yetkilileri kendisine teşekkür şilti sundu. Çayırovalı sporseverlerde bu duygusal ve kritik maçtta hem kendi takımına destek verdi hem de rakibinin acısını altmak üzere elinden geleni yaptı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yanısıra lig süreci boyunca bir an olsun elini takımın üzerinden çekmeyen Başkan Yardımcıları Kenan Tuzcu ve Sadettin Arıkboğa hemen hemen her maçta tribünlerde ki yerini aldılar. Renkli görüntülerin yanısıra tribün desteği ile de katkı veren Çayırovalıların bu ilgisi karşılığında ÇESK ligin bitmesine 3 hafta kala zirve garantisini elde etti. Çayırovalıların, ÇESK'in bir üst lige çıkm hedefinde final maçları boyunca da detseklerini artıracakları öğrenildi.

 

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Basketbolu Sevdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.