Tarih: 12.12.2023 17:39

Çankırılılar'da Plaket Trabzonlular'da 3 Puan

Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Tuzcu seçim çalışmaları çerçevesinde yöre dernekleri ve basın kuluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Çankırılılar

Haftasonu Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Karabağ'ı tesislerinde ziyaret eden Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Tuzcu daha sonra Pusula Gazetesi Sahibi Coşkun Korhan ile bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aktarımında bulundu.  Yöre dernekleri ziyaretleri çerçvesinde Çankırılılar Derneği'ne giderek burada Gazze için düzenlenen Kur'an-ı Kerim Tilaveti'ne katılan Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı  Kenan Tuzcu'ya burada dernek yönetimi tarafından bir plaket sunuldu. Çankırılılar Derneği'nin ardından başkanlığını Burhan Beşiroğlu'nun yürüttüğü Çayırova Trabzonlular Derneği'ni ziyaret eden Tuzcu hemşerileri ile bir araya gelme fırastırnın yanısıra tuttuğu takım olan Trabzonspor'un, Gaziantep deplasmanında oynadığı 15.hafta karşılaşamsı dernek yönetmi ve üyeler ile birlikte izledi. Bordo mavili ekibin istikrarsız bir sezon yaşadığı sezonda Kenan Tuzcu'nun hemşerileri izlediği karşılaşmada Trabzonspor Gaziantep'te 3 golle 3 puanı alarak ligde 3.sıraya yükseldi. Maçın ardından sohbetine devam eden Kenan Tuzcu, başta Başkan Beşiroğlu ve hemşerilerine ilgileri için teşekkür etti.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.