ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 09.11.2023 00:58

Can Altıntığ'dan Duygusal Veda

Çayırova Belediyespor'un tecrübeli ismi Can Altıntığ, takımın sportif direktörlüğüne getirilmesinin ardından formasına duygusal bir veda paylaşlımı yaptı.

Can Altıntığ

Geçen sezon Konyaspor'dan transfer edilen Can, oynadığı başarılı maçların yanında tecrübesi ile takım arkadaşlarına yaptığı ağabeylikle de katkı sağlamış, taraftarlarında gönlünü kazanmıştı. Hafta başında takımda bir dizi revizeler yapan ÇESK Yönetimi, özellikle teknik ekipte radikal kararlar almıştı. Takımın başantrenörlüğüne Enes Akdilek'i getiren ÇESK Yönetimi, sportif direktörlük görevine de Can Altıntığ'ı uygun gördü. Can yeni aldığı görevin ardından kişisel sosyal medya sayfasından formasına bir veda paylaşımı yaptı.

İşte Can Altıntığ'ın o duygusal paylaşımı….

13 yaşında kocaman hayallerle giydiğim formayı birbirinden özel hatıralarla yirmi dört sene sonra çıkarma vakti…
Bu güzel yolculukta;
Birlikte çalışma fırsatı yakaladığım tüm başkanlarıma ve yöneticilerime,antrenörlerine,sağlık sorumlularına, giydiğim formaya gönül veren ve beni yücelten taraftarlara,ve tabii ki en önemlisi tüm takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
Şimdi yeni yolculuğa çıkma vakti…
Çizginin diğer tarafında basketbola farklı bir görevde hizmet edecek olmanın heyacanı ve mutluluğunu yaşıyorum.
Tüm destekleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.


Anahtar Kelimeler: Altıntığ' Duygusal

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.