ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 23.01.2023 15:57 Güncelleme: 23.01.2023 16:16

Can Altıntığ Antrenmana Çıkmadı

Cuma günü İstanbul'da Teşvikiyespor'a konuk olacak olan Çayırova Belediyespor Koç Doğan Deniz nezaretinde kendi tesislerinde hazırlıklarınma bugün start verr-di.

Can Altıntığ Antrenmana Çıkmadı

Geçtiğimiz haftasonu Yalovaspor'u güzel bir oyun sonunda mağlup ederek liderlik koltuğuna sıkı sıkı yapışan Çayırova Belediyespor BASKEt yüzünü İstanbul'da oynayacağı Teşvikiyespor müsabakasına çevirdi. Bugün saat 14.00'da başlayan antrenmanda Koç Doğan Deniz, kondüsyon, teknik ve taktik çalıştırıldı. Haftanın ilk antrenmanına, Yalovaspor maçında başından sakatlanarak yara alan Can Altıntığ katılmadı. Başında ağrılar olduğu öğrenilen Can'ın çalışmalara yarından itibaren katılması bekleniliyor. Çayırova Belediyespor BASKET Salı günü ise çalışmalarına fitnes salonunda start vererek başalayacak. 10.00'da başlayacak fitnes çalışması 45 dakika sürecek ve ardından salona dönerek teknik çalışması yapılacak. Günün son antrenmanı ise saat 17.00'da Çayırova Spor Salonu'nda devam edecek ve bu kez taktik çalışması ile salı gününü tamamlayacaklar.  Çarşamba günü 14.00'da bir araya gelecek olan oyuncu ve teknik kadro 2 saat süren çalışmanın ardından Çayırova'da ki çalkışmalarına son verecek ÇESK Perşembe günü ise maçın oynanacağı Caferağa Spor Salonu'nda maç saatinde bir ter antrenmanı yaparak maç saatini bekleyecek.

 


Anahtar Kelimeler: Altıntığ Antrenmana Çıkmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.