Tarih: 06.01.2023 15:35 Güncelleme: 06.01.2023 18:24

Buyrun Servet Başkan, Çayırova'nın Maçını İzleyelim

Adnan Ayvaz Yazdı

Buyrun Servet Başkan, Çayırova

Spor yapmak, spor müsabakalarında derece yapmak çok önemli.
Artık diş fırçalamak, duş almak kadar hayatın vazgeçilmezi ve alışkanlığı spor yapmak.
Bu konuda bölgemizde özellikle belediyeler ve belediye başkanları bir yarış haline dahi girmiş görünüyor.
Tabi bu bölgemize ve insanlarımıza olumlu yönde yansıyor.
Spor tesisleri yatırımları yapılıyor... Daha çok gencin, çocuğun spor yapmasına imkan ve alan sağlanıyor.
Ama bu siyasi iktidarın ilçelerimizde ki parti başkanlarında aynı duyarlılığı hangi nedenden dolayı olduğunu çözemediğim bir konumda göstermediklerini gözlemliyorum...
Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı...
Sadece adını taşıdığı ilçeyi değil neredeyse tüm bölgemizi profesyonel basketbol liginde başarı ile temsil ediyor. Liginde lider... 8 maçta sadece bir yenilgi aldı.
Takımın başarılı olması için herkes elinden geleni yapıyor. Maçları takip etmek isteyen ilçe sporseverleri maç saatini 18.00'e alınmasını istediler. O talepde yerine geldi. Ankara Temsilcisi ile Cumartesi (Yarın) saat 18.00'da hayati bir maça çıkacak Çayırova Belediyespor Basketbol Takımı. Hedefi Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde şampiyorn olup 1.lig'e çıkmak. 
İlçe de bazı örnek konumda ki makam sahibi insanların lokomatif unsur rolünü üstlenmesi lazım. 
Mesela Servet Günay...
Gelmiyor kenndi ilçesinin adını taşıyan, yaşadığı kentin takımının maçlarına... Yoğun olabilir... Malum seçim süreci başlıyor...
Ama lideri, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı, Ak Parti'nin tüm ilçeleri, tüm illeri kapsayan genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan e-spor ödüllerini kaçırmıyor, A Milli Takımın Maçlarını statta izliyor hatta Milli Takımımızın olmadığı Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da final maçını izlemeye gidiyor...
Çayırova seçmeninin yarıdan fazlasının oyunu alan Ak Parti'nin ilçe başkanının Çayırova Belediyespor gibi ülke geneli başarısı elde etmiş bölge temsiliyetini elinde tutan takımın maçlarına gelmesi demek peşinden birçok sporseverin, vatandaşında gelmesi eşdeğerdir. Hiç kimse gelmese İlçe Başkanını yalnız bırakmak istemneyen birkaç ilçe yöneticisi peşine takılır gelir...

Çayırova Belediyespor Basketbol Takımının kuruluşundan, yerel ligden, bölgesel lige oradan da 2.Lig'e uzanan başarı serüveninde bir numaralı desteği veren, başarının mimarı olarak adlandırılan Belediye Başkanı ile ilçe başkanı arasında ki ikili ilişkinin yansıması olarak mı bu maçlara gelip gelmediği ne sporu, ne spoırcuyu nede spor kulübünü ilgilendirir. Açıkçası benim de konum bu değil.
Ama adında Çayırova olan bir partinin başkanı olarak yine adında Çayırova olan bir 2.Lig takımının en azından kendi kentinde oynanan maçında tribünde olmaması anlamsızdır.
Geçen gün partinin seçim işleri başkanı Vahit Terzi bir haber servisi yaptı. 
"Ak Çayırova Seçime Hazır" başlığı ile yayınladık.
Seçim, seçim günü sandıkta kazanılmaz.
Seçim seçim öncesi sahada yapılan çalışmalarla kazanılır. 
Spor Kenti Çayırova'da Onur Gecesi programı artık geride kaldı. 
Yüzlerce Çayırovalının bulunduğu kitlesel bir salonda yer almıyorsanız, kendinizi göstermiyorsanız pek de Ak Çayırova Seçime hazır başlığının altı dolmaz.
Maç yarın (cumartesi) Çayırova Spor Salonu'nda saat 18.00'de Rakip Ankara... İlçenizi temsil eden takımınızın desteğe ihtiyacı var...  Bekleriz..
Saygılarımla...


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.