Tarih: 18.09.2023 10:27 Güncelleme: 18.09.2023 10:39

Bütün Bölge KÜLTE için Buluştu

İş, siyaset ve spor adamı Şevket Külte'nin kızı Dilan'ın düğün törenine bölgemizden yoğun katılım oldu.

Bütün Bölge KÜLTE için Buluştu

Dilan ve Ramazan çiftçi için Toprak Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreninde Çayırovaspor Eski Başkanı, Çayırova Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Külte Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Külte evsahibi olarak misafirleri ağırladı. Son Başbakan Yardımcılarından Fikri Işık ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in telefonla arayarak tebrik ettiği düğün töreninde bölgemiz belediye başkanları, bölgemiz Ak Partili İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, spor dünyasından bölgemiz temsilcilerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda yakını katıldı. Kocaeli CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın'ın da yer aldığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

KÜLTE TEŞEKKÜR ETTİ
Dilan ve Ramazan çiftinin düğününde evsahipliği yapan Şevket Külte telefonla arayan ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Külte teşekküründe, "Eski Bakanımız, başbakan yardımcımız Fikri Işık'a ve CHP Kocaeli Milletvekilimiz Nail Çiler'e telefonla arayarak haırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim. Ayrıca Gölcük'te maçları olduğu için gelemeyen ancak telefonla arayan Gebzespor Başkanımız Resul 'tat'a da ayrıca teşekkür ederim. Gebzespor adına düğünümüzde yer alan Hakan Tatoğlu'na teşekkür ederim. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz'e, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'a, Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'ye, Kocaeli Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan'a, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcımız Baran Aydın'a, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede'ye, DAK Parti İlçe Başkanımız Köksal Şakar'a, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım'a, Çayırova Eski Belediye Başkanımız Şevki Demirci'ye, Çayırova Ak Parti Eski İlçe Başkanımız Servet Günay'a, Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanımız Heyhan Dönmez'e, Belediye Meclis Üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimize, tüm dost ve yakınlarımıza teşekkür ederim."dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: Bütün Bölge KÜLTE Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.