ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 05.03.2023 21:18 Güncelleme: 05.03.2023 21:26

Bursa'da Sevinçsiz Zafer

TBL2 Temsilcimiz Çayırova Belediyespor, deprem acısının gölgesinde çıktığı Bursa deplasmanında kazandı. Temsilcimzi hem depremin etkileri nedeniyle sevinç yaşamadı hem de rakibinin ligde kalmasını mucizelere bıraktı.

Bursa

Ligde kalmak adına kalan tüm maçlarına kazanmak için çıkan Bursa Geçitspor, temsilcimiz önünde de karşılaşmaya istekli başladı.  İlk periyotun ortalarına kadar önde götürdüğü skoru, temsilcimiz Ermat'ın top çalma becerisi ve üst üste attığı sayılarla önce yakaladı sonrada öne geçti. İlk periyodu 21-26 önde kapatan temsilcimiz, ikinci periyotta tamamen oyun ve skor üstünlüğünü ele geçirdi. Soyunma odasına 45-56 önde giren Çayırova Belediyespor BASKET, Kutay, Serhat ve Mustafa ile üst üste bu yarıda isabet yakaladı.

İKİNCİ YARIDA MAÇ GERİLDİ

Bursa Geçitspor 3.periyotta 18 sayı geri düşmesine karşılık ligde kalmak adına tüm performansını sahaya yansıtmaya devam etti. Bursa Temsilcisinin oyuna tekrar asıldığı zaman diliminde temsilcimiz de duraklama döneminece geçti.ç Hakemlerinde verdiği teknik faullerle ümitlenen  evsahibi ekip farkı 10 sayının altına kadar indirdi. Ancak Kutay ve Mustafa'nın pota altında isabetli sayılarına Serhat'ın 3'lükleri de ekleninde karşılaşmayı kazanan Çayırova Belediyespor BASKET oldu...99-108

KARŞILAŞMA ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Bursa Geçitspor ve Çayırova Belediyespor BASKET takımları arasındaki karşılaşma öncesinde tüm salon 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 11 ilimizi derinden sarsan asrın felaketinden dolayı temsilcimiz bu karşılaşmada siyaf formalarla mücadele etti. Hakemlerin teknik faul kararlarına itiraz eden Can Altıntığ diyaloglarına son vermeyince soyunma odasına gönderildi. Karşılaşmayı protokol tribününde Kulüp Başkanı Hasan Akan ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Ateş birlikte izledi. Çok sayıda Bursalı sporseverlerin takip ettiği karşılaşmada tribünler zaman zaman hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Karşılaşma da evsahibi ekp oyuncusu Baran Yurduşen 26 sayıyla maçın en skorer ismi olurken temsilcimizin en skorer oyuncusu 25 sayıyla Kutay Akpulat oldu.

 

 


Anahtar Kelimeler: Bursa' Sevinçsiz Zafer

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.