ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 01.10.2023 19:11

Bursa'da Kim Nasıl Oynadı?

Fianlspor karşısında çok önemli bir galibiyet alan ve zirvenin peşine takılan Çayırova Belediyesporlu basketbolcular nasıl oynadı?

Bursa

KENDALL CLAY SMITH: Onun hangi düzeyde bir oyuncu olduğunu biliyordum. Iğdır ve Kapaklı maçlarında ki Smith'i unutturacak bir oyun oynadı. Bursa'da tebrik ve takdire layık bir performans sergiledi.Hastalığını atlatmış olması sevindirici. Harika yansıdı skora, oyuna, takıma ve kendisine.

SERHAT UĞUR: İlk iki maçta olduğu gibi bu maçta da 2 üçlükle takımına cansuyu kattı. Özellikle Oğuz Savaş'ın ihracı sonrası ipleri eline aldı. Kaptan gibi oynadı. Kutay'ı, Sebo'yu, Ercan'ı, Kendal'ı oynattı. Kendisi de ekstra işlere imza attı. Ribaunttan tutun savunmaya, sayı üretmekten oyun kurmaya kadar beklenenin üzerinde bir efor sarfetti.

CENK ŞEKEROĞLU: Rakip alanda rakibinin kucağından çaldığı top enfesti. Ama o kadar. Mutlaka katkı sunmak istiyordur takımına ama bu performans hiç ama hiç yeterli değil. Kendisinde kendisini beğendiğini düşünmüyorum.Agresif oyun oynamaktan uzak. Parmaklarının ucuyla top kontolü yapmaya çalışıyor ve yapamıyor. Elindeki birçok topu elinden kaçırıyor. Rakibe top çalma uğraşına gerek bırakmıyor. Ama daha iyi olacağına inancımı sürdürüyorum.

SABAHATTİN CAN GÖNDÜR: Basit oynuyor. Lükse kaçmıyor. Maç başında potayla buluşmayan atışları var. Denemekten çekinmiyor. Onun basit oynaması bende garanti duygular oluşturuyor. Asist sayısınıda artırdığında Sebo'nun oyunu kusursuz.

ERCAN BAYRAK: O bir asker. Savaşçı. 3.periyottan başlayan farkın açılmasındaki en önemli mimar. Savunma ribauntları ile kalmadı. Hücumda da ribaunt aldı. Düştü kalktı. Samacında kanatlandı. Rakibi paramparça eden bir oyunu var. Agresif oyun anlayışının en güzel örneği. Allah nazarlardan saklasın. Ercan Bayrak bu oyunu bir kez daha oynarsa imzalı fotoğraf isteyebileceğim bir hayranlık durumunda olacağım. Muhteşemdi.

OĞUZ SAVAŞ: Onun adına üzgünüm. Harika başladı. Oyunda kaldığı 12 dakikada 4 ribaunt aldı. Ama soğukkanlı kalamdı. Hakem soyunma odasına gönderdi. Bahsettiğim agresiflik bu değil. Oğuz düzeyindeki bir tecrübeyi değerlendirmek bile beni utandırıyor. Haddimi sınırlandırmayı bilirim. Ama Oğuz'un takımı gereksiz diyalogla eksik bırakma lüksü olmamalı.

ÇAĞDAŞ KAYABAŞI: 5 dakika oyunda kaldı. İlk beşte çıktı ve galibiyetle başlamamızı sağlayan sayıyı onun ellerinden kazandık. Az zamanda çok işler yaptı. Savunma ve hücum ribaundu aldı. Top kaybı sorununu çözmeli.

ÖMERCAN ENGİN: Iğdır'daki performansını Kapaklı'da sürdüremedi. Ama Bursa'da takıma katkı adına didindi. Çok çalıştı. İstatistik olarak üretken olmasada mücadelesi, galibiyete olan çaba katkısı üst düzeydeydi. Mücadeleci oyununu mutlaka istatistik sayıları ile süslemeli. 5 sayı çok az onun için.

DE JON MARKEL DAVIS: Maçın adeta gizli kahramanı.. Şovdan uzak sadece kazanıp gidelim şu Bursa'dan der gibi oynadı. Attı, attırdı, kaptı, kaptırdı. Artıları çok daha fazla. O oyndayken rakip adına hep üzüldüm. Çünkü ezici bir oyun stili var. Ona formül bulmak zor. Rahatsa oynuyor. Streste oynayamıyor. Üst düzey maçlarda ayrı motive edilmeli. Riskli maçlarda oyunda soğuma ve kopma yaşayacak bu ruh halinde.

KUTAY AKPULAT: Hoşgeldin KRAL... Kutay'la Bursa'da adeta özlem giderdik. Ölümcül turnikelerini, topu potaya bırakışlarını, pota altı aksiyonları, Serhatla veravsyonları süperdi. Takımın en uzunu değil ama Bursa'da ribaunt kralı oldu. 6 ribauntla zirvenin sahibiydi. 10 sayı üretti. Blok yaptı. Top çaldı... Bir oyuncu bir maçta başka ne yapsın?


Anahtar Kelimeler: Bursa' Nasıl Oynadı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.