Tarih: 19.09.2024 11:44

Bu yıl 34’üncüsü düzenleniyor! Bilecikliler orada buluşacak

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osmangazi’yi Anma ve Tanıtım Şenlikleri’nin 34’üncüsü düzenleniyor.

Bu yıl 34’üncüsü düzenleniyor! Bilecikliler orada buluşacak

Şenlikler, Tuzla Akfırat Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı ve Mesire Alanı-İstanbul Tuzla’da 22 Eylül 2024 günü saat 10 ile 18.00 arasında yapılacak.

İstiklal Marşı ile başlayacak olan program; devamında Mevlid-i Şerif, açılış konuşması, mehteran, yöresel folklör gösterisi, şifalı pilav dağıtımı, çocuk yarışmaları ve sürpriz hediyeler, Oba Beyi seçimi, Bilecik Gırnata Ekibi dinletisi, sürpriz hediye çekilişi ve kapanış konuşması ile sona erecek.
""HERKES DAVETLİMİZDİR""
Dernek Başkanı Faruk Şahin, etkinliğe dair yaptığı açıklamada:

Bu yıl 34.sü düzenlenecek olan Geleneksel Osmangaziyi Anma Şenliklerimizde gelin hep birlikte olalım, hemşehrilerimiz ile kaynaşalım, katılacak olan misafirlerimize de Bilecik ‘in kültürel mirasını yaşatalım. Bilecikli olsun yada olmasın herkes davetlimizdir. dedi.

Tarih: 22 Eylül
Yer: Tuzla Akfırat Piknik Alanı
Saat: 10:00 ile 18:00 arası


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.