ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 06.06.2024 07:31

Brandon Cortez Walters Çayırova'yı Bekliyor

Geçtiğimiz sezon Yalovaspor formasıyla şampiyonluk yşayan Walters, Çayırova Basket ile protokol imzaladı. Walters Haziran ayı sonuna kadar Çayırova Basket dışında başka bir kulüple görüşmeyeek.

Brandon Cortez Walters Çayırova

Çayırova Belediyespor Basket, Türkiye Basketbol Ligi'nde ki ikinci sezonunda ipi normal sezonda göğüslemek istiyor. Play off yoluyla Süper Lig'e çıkmanın tamamen şans olduğunu ifade eden Çayırova Belediyespor yönetimi, normal sezonu zirvede bitirerek bir üst lige çıkmanın formüllerini masaya yatırıyor. Çayırova Baket, geçtiğimizsezonu şampiyonlukla tamamlayan ve Süper Lig'e çıkan Yalovaspor'un oyuncusu Brandon Walters ile Haziran ayı sonuna kadar geçerli olmak üzere protokol imzaladı. Haziran ayı sonuna kadar transferin gerçekleşmesi ve sözlşemenin imzalanması için taraflar karşılıklı süre istediler. Haziran ayı sonuna kadar Çayırova Basket, Walters'ın peşinatını ödeyerek transferini gerçekleştirirse yeni sezonda formasını giydirecek. Temmuz Ayının başına kadar transfer netleşmez ise Walters başka bir kulüple transfer görüşmesi ve ssözleşme imzalaması sözkonusu olacak.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.