Tarih: 04.09.2024 09:53

Bodrum Katı İskanları İptal Edilecek mi?

Çayırova Belediye Meclisi Eylül Ayı Otumu için bir araya geldi. Sağanak yağışlar sonrası mağdur olan vatandaşları ziyaret eden CHP'li Aydın'ın kıyafeti mecliste gündeme geldi.

Bodrum Katı İskanları İptal Edilecek mi?

 

Gündem dışı konuşmalar için kürsüye çıkan CHP Meclis Üyesi Baran Aydın, " Yoğun yağışın ardından vatandaşların evlerini, işyerlerini su bastı. Biz orada İSU Yetkililerini, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yetkililerini görmek isterdik. Ne zaman bir felaket yaşasak belediye başkanımız Çayırova'da olmuyor. Yaşanılan mağduriyetin sonrasında Belediye Başkanı Çiftçi o bölgeye İştirakler Müdürü, Özel Kalem Müdürü ile birlikte geldi. Fotoğraf verdi gitti." dedi.

BEN ORDAYDIM
Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yoğpun yağışın yaşandığı pazar günü sabah 06.00'da o bölgede olduğunu belirterek, "Grandtuvalet giyinip, orada fotoğraf çektirmeyi düşünmedim. Allah korusun tekrar böyle bir şey yaşlanırsa fotoğraf çektirip paylaşırım."dedi. Bu sözler üzerine Baran Aydın, "Ben haftasonu vatandaşın düğününe, sünnetine gidiyorum. O gün de aldığım bir düğün daveti üzerine giyinip çıktım. Bölgeden gelen mağduriyeti duyunca geri döndüm. Grandtuvalet giyinip sel mağduru vatandaşların yanına gidip sizi rahatsız ettiysem özür dilerim." dedi.

BAŞKAN İSKAN İPTALİ ÖNERİSİ YAPTI
Çayırova'da yaşanan yağmurlar sonrası mağduriyetlerin sürekli tekrarlanmasına kalıcı bir çözüm bulmak isteyen iktidar ve muhalefet grupları bu konu üzerine konuşmalar yaptı. Konuya ilişkin yetki kargaşasının da yaşandığı toplantıda Başkan Çiftçi ilçelerde tüm altyapıdan Büyükşehir Belediyesinin sorumlu olduğunu muhalefet ise yaşanan mağduriyetten Çayırova Belediyesi'ni sorumlu tuttular. Başkan Çiftçi "Gelecek mecliste gündeme alalım.İlçede ki bodrum katlarının iskanlarını iptal edelim." önerisinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Bodrum İskanları İptal Edilecek ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.