Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 16.03.2024 19:49

Bıyık Sahurda İştah Açtı

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muzaffer Bıyık gazetecileri sahurda ağırladı. Görev yaptığı 5 yılıda değerlendiren Bıyık, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Bıyık Sahurda İştah Açtı


Geleneksel hale dönüşen sahur programında bir kez daha gazetecilerle bir araya gelen Başkan Bıyık, geçmiş 5 yılını değerlendirirken, seçildiği takdire hayata geçireceği projeleri de basın mensupları ile karşılıklı soru cevapla masaya yatırdı. Özellikle ilçenin kangrene dönüşen ulaşım sorunları için planladığı projeler, basın mensuplarının da dikkatini çekti. Göreve geldiği ilk ayda Darıca'yı olumsuz yönde etkisi altına alan sel baskınlarının bir daha yaşanmaması için İSU ile birlikte yürütülen çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Bıyık, "Artık Darıca'da yağmur yağışları sel baskınına dönüşür mü? sorusunu ortadan kaldırdık. Ancak çatılardan kanalizasyona bağlan giderleri alt kattaki komşuları için risk oluşturuyor. Bu konuda ev sahiplarini uyarıyoruz. Uyarmakla da kalmıyor belediye olarak yapmamız gerekeni de yapıyoruz."dedi.


GİRİŞ ÇIKIŞ SAYILARI ARTIYOR


Bölgede görev yapan gazetecilerin yoğun katıldığı sahur programında Başkan Bıyık, özellikle işe gidiş ve mesai bitişi ssaatlerinde meydana gelen trafik keşmekeşinin son verecek planlama ve projeleri tamamladıklarını seçim sonrasında da bunları hayata geçirmek için çalışamalar start verileceğinin altını çizdi. Darıca'nın İstanbul dahil birçok kentten gezmek, günübirlik sosyal değerlendirmeler için insanların geldiğini bu nedenle özellikle yaz aylarında nüfusun katlandığını belirten başkan Bıyık, "Önümüzde ki 10 yıl içinde mevcut giriş çıkışlarımız ve yollarımızın durumu bu tür sıkıntıları yaşamamamız yönünde planlandı."dedi.
 


Anahtar Kelimeler: Bıyık Sahurda İştah

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.