Tarih: 04.07.2024 14:57

Bıyık, Ramazanoğlu'nun Birimleriyle Toplandı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu'na bağlı birimlerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Bıyık, Ramazanoğlu

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu'nun sorumluluk alanında yer alan  Sıfır Atık Müdür İbrahim Gündoğdu, Temizlik İşleri Müdürlü Yasin Narman, Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Candemir,  Kültür Müdürü Özhan Özyakışır'ın katıldığı toplantı Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık nezaretinde gerçekleşti Özel Kalem Müdürü Mesut Abdulrezzak ve Danışmanı Feramuz Sağlam'ın da hazır olduğu toplantının en önemli gündem maddesi Seçim Beyannamesi'nde yer alan projeler ve  vatandaşa verilen sözlerin detayı masaya yettı. Toplantıda ayrıca birimlerin bugüne kadar yaptğı iş performansları ve bundan sonra yapılacak işlerin plan detayı da konuşuldu. Yayınlanan tasarruf genelgesi çerçevesinde birimlerin kıstığı harcamalar veönlem amaçlı yapılan uygulamalarda toplantının ana başlıkları oldu.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.