Tarih: 21.03.2024 00:32 Güncelleme: 21.03.2024 00:42

Bıyık Osmanlı Torunlarıyla Oruç Açtı

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İtifakı Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Bilecikliler Derneği'nin iftar programına konuk oldu.

Bıyık Osmanlı Torunlarıyla Oruç Açtı

Bilecikliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar,  MHP İlçe Başkanı İlhan Yaşar,  Osmangazi Muhtarı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı aynı zamanda Bileciklilerinde damadı olan Kenan Demirbaş eşlik etti.  Bilecikliler Dernek Başkanı Zafer Kaflı evsahipliğinde düzenlelen iftar programında ise kendisine Eski Dernek Başkanı Yusuf Pehlivan ve yine Bileciklilerin damadı olan Ak Gayrimenkul Yönetim Kurulu başkanı Adem Kara eşlik etti. Başkan Bıyık iftar programına ilişkin, “Bugünkü iftarımızı, Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız ile birlikte Bilecikliler Derneğimizin iftar davetinde yaparak Bilecikli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bizleri ağırlayarak teveccühlerini eksik etmeyen Bilecikli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi

 


Anahtar Kelimeler: Bıyık Osmanlı Torunlarıyla

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.