Tarih: 26.02.2024 23:46

Bıyık İlçenin Ulaşım Krizlerini Anlattı

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ilçeyi direk etkileyen ulaşım sorunu krizlerini ve çözümlerini masaya yatırdı.

Bıyık İlçenin Ulaşım Krizlerini Anlattı

Belediye Başkanı ve adayı Bıyık, Darıca'nın ulaşım noktasında krize dönüşen noktalarını tek tek sıraladı. ONAY TV'de Ercan Ozan'ın sorularını cevaplandıran Muzaffer Bıyık, 60 Yıl Ortaokulu önündeki dal-çık'ın Darıca Battal Gazi Caddesi giriş noktasında oluşan trafik sıkıntısını çözmek üzere kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını belirtti. İstasyon Caddesi'nde sabah ve akşam iş gidiş ve dönüşlerinde oluşan yoğunluğun en aza indirilmesi noktasında Sırasöğütler Mahallesi'nden spotçular çarşısının olduğu noktaya bir giriş çıkış planlamasının adah hazır olduğunu da sözlerine ekledi Ayrıca Eskihisar bağlantı yolundan ilçeye ayrı bir giriş çıkışla ulaşımın rahatlamasına yönelikl çalışmaların tamaladığını sözlerine ekledi. Trafik sorununu çözülmesi adına kamulaştırma çalışmasınında yapıldığını belirten Başkan Bıyık, 200 milyon TL kamulaştırma için harcama yapıldığını belirterek, "Biz yaapacağız, edeceğiz, diye caklı cuklu konuşmuyoruz. Yapılmış bir işi konuşuyoruz."dedi. Önceki dönem başında gündemde olan Tuzla Bağlantı yoluna ilişkinde, " Planlamalar ve projeler bitti. Hazır. Mahkeme süreçleri var. Mahkemeye itirazlar var. Biz bunları tamalayıp bitirdik. Çözdük, Hazırız. Caklı cuklu durumda değiliz. Hepsini tamamldık."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.